Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Marie Jönsson - 5 mars 2011 19:49

http://blogg.karleksfro.se


Då har Niko varit på sitt första ”riktiga” kalas. En kompis till honom från förskolan fyllde 4 år och han var jätteglad över att vara bjuden. Jag tycker det är svårt att köpa presenter till barn eftersom prylar ofta går sönder eller så har man allt. Det är ju sällan man egentligen är i behov av en leksak! Jag bestämde mig därför att sy till kompisen. För visst kan man sy till någon som fyller år, eller är det konstigt?


En hoodtröja med sned omlottknäppning fick det bli. Tröjan är sydd i E-slöjds svarta trikå tyg, 100% bomull, och JNY-designs fordonstyg. Tröjan är sydd i två lager tyg- vilket gör att inga sömmar kan skava mot kroppen.



När jag ändå hade mönstret framme klippte jag ut tyg till en tröja till. Denna tröja är också sydd i dubbla lager tyg (perfekt nu när det börjar bli lite varmare och man kan lämna den stickade tröjan hemma). Denna tröja är till försäljning. Storlek ca 4 år, tyg E-slöjd trikå och Jofotex landskapstyg. Pris 350 kr. Maila om du är intresserad – marie@karleksfro.se



Ovido - Quiz & Flashcards